تبلیغات
پرورش گل محمدی | تولید گلاب | آموزش کاشت گل محمدی - نحوه تشخیص گلاب تقلبی و اصل
طرح توجیهی پرورش گل محمدی جدید
تاریخ : سه شنبه 6 اسفند 1392 | 11:11 ق.ظ | نویسنده : کبک پرور
نحوه تشخیص گلاب تقلبی و اصل

گلاب حاصل تقطیر آبی گل محمدی كه تازه چیده شده و اسانس آن از محلول آبی جدا شده است.

گلاب اصل، شفاف ، روشن ، بدون رسوب است و بوی آن بوی مطبوع گل محمدی و فاقد بوی ترشیدگی است. طعم گلاب نیز سنگین و كمی مایل به تلخی است که از جمله مهمترین نشانه های اصل بودن گلاب به شمار می رود.



اثرات مفید گلاب بر پوست بدن

یکی از مهم ترین کاربردهای گلاب، جهت مواظبت از پوست است. گلاب برای انواع پوست ها به خصوص پوست های خشک و حساس مناسب است. یکی از موارد استفاده ی گلاب جهت پاک کردن پوست است و می توان به جای محصولات شیمیایی پاک کننده، از آن استفاده کرد.

استفاده دیگر آن جهت طراوت و تازگی پوست است؛ بدین گونه که پس از هر بار استحمام که منافذ پوست بازتر هستند، گلاب را به پوست صورت بمالید. در این حالت اسانس موجود درگلاب به سرعت جذب پوست می شود که با توجه به اثرات آن در افزایش جریان خون، باعث شادابی پوست می شود.

به ادامه مطالب بروید




گلاب حتی برای رفع جوش های بدن نیز موثر است. برای این کار مقداری گلاب را با جوش شیرین مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس این خمیر را مدت یک ساعت یا تمام شب روی جوش های خود قرار دهید .

گلاب به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کننده و آبدارکردن برای پوست سر و مو مفید است. برای این کار، با استفاده از یک قطره چکان، گلاب را روی پوست سر خود بریزید.

در پزشکی سنتی ایران گلاب برای درمان دردهای رماتیسم قلبی، تقویت اعصاب، رفع پاره ای از سردردها...، و کاربرد فراوانی داشته است. هم چنین از گلاب در پخت انواع شیرینی ها، بستنی ها، پختن غذا و شربت استفاده می شود. استفاده از عطر خوش گلاب در آیین های مذهبی و سوگواری، زیارتگاه ها و مکان های متبرک از کاربردهای دیگر گلاب در ایران است.


گلاب تقلبی

با توجه به شهرت گلاب کاشان در سال های اخیر گلاب های تقلبی وارد بازار شده اند که به دلیل مصنوعی بودن یا استفاده از مواد افزودنی خواص واقعی گلاب را ندارند.

برخی شرکت ها با افزودن تركیبات طبیعی مانند اسانس گیاه شمعدانی عطری، ژرانیوم و یا استفاده از اسانس مصنوعی Rose پاكستانی و استفاده از فنیل اتانل مصنوعی و اختلاط آن با گلاب طبیعی برای جبران بو و طعم، خلوص گلاب را از بین برده و نوع تقلبی آن را بوجود می آورند.

گلاب طبیعی كاملا بی رنگ، بدون رسوب و ذرات معلق با طعم گل سرخ و مزه مایل به تلخی است. 



طبقه بندی: تشخیص گلاب اصل،